شمس گلبن سارینا

پلاستیک‌ها زندگی را آسان‌تر کرده‌اند

پلاستیک‌ها زندگی را آسان‌تر کرده‌اند
آیا امکان چنین اتفاقی وجود دارد؟

آیا این امکان وجود دارد که شما به میوه فروشی بروید میوه بخرید و از فروشنده بخواهید که بدون نایلکس ۳ کیلو میوه به شما بدهد؟

تنها یک راه وجود دارد که آن کیسه‌های خرید است که بهتر است همراه خود داشته باشید، ما هم به عنوان تولیدکننده محصولات پلاستیکی به شما این راه حل را پیشنهاد می‌کنیم و شما را دعوت به انجام چنین کاری می‌کنیم.

به نظر می رسد ۲ اتفاق مهم در فرهنگ ما باید رخ دهد:

۱. فرهنگ مصرف و استفاده درست

۲. رها نکردن زباله در طبیعت

طبیعتاً همه ما وقتی نیازی به کیسه نداریم از فروشنده می‌خواهیم که خریدمان را بدون کیسه به ما بدهد و این همان فرهنگ درست مصرف کردن است که چنانچه به کیسه‌ای نیاز نداریم اسراف نکنیم.

و قطعاً همه ما میدانیم که رها کردن هر نوع زباله‌ اعم از کیسه‌های پلاستیکی، شیشه،ظروف یکبار مصرف، باطری و … چه صدمات جبران ناپذیری به طبیعت می زند.

در کمپین طبیعت پاک که روز سیزدهم فروردین ۹۶ اجرا شد، تمام تلاش ما فرهنگ سازی و چگونگی استفاده درست از کیسه‌های پلاستیکی بود و با تولید و پخش کیسه های زباله  این پیام را به مردم منتقل کردیم که می‌توان با یک کیسه پلاستیکی به طبیعت رفت و با مقدار زیادی زباله در آن کیسه از طبیعت برگشت.

بی شک نباید حیات هیچ موجودی به خاطر رها کردن زباله در طبیعت به خطر بیفتد، لذا برای رفع این مشکل علاوه بر داشتن روزی به نام روز بدون نایلکس نیاز به یک راه حل کاربردی تر و عملی تر هست، چرا که تا به امروز با داشتن چنین روزی در تقویم نه تنها شاهد پاک تر شدن محیط زیست نبوده ایم بلکه روز به روز  نظاره گر  آلوده تر شدنش هستیم، با این حساب قطعاً به یک راه حل اساسی تر دیگری نیازمندیم.

پیداست که منفعت پلاستیک‌ها بیشتر از ضررشان است، چراکه باعث راحت تر شدن زندگی بشر شده اند و در همین راستا شغل های بسیاری ایجاد شده که این‌ها همه به نفع بشر است.

اما داشتن طبیعتی پر زباله و اینکه سالانه شمار زیادی از حیوانات و جانوران در اثر پلاستیک های رها شده  در طبیعت تلف می‌شوند در نتیجهٔ بی فرهنگی و بی توجهی مردمی است که زباله‌ها را در طبیعت رها می‌کنند، نه مصرف کنندگان محصولات پلاستیکی و یا تولیدکنندگان آن که به این واسطه نه تنها اشتغال‌زایی کرده‌اند بلکه تلاش کرده‌اند که در این صنعت واردات محصول آماده به حداقل برسد و صادرات چشمگیری شکل بگیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *